MARIJE

Wie ben ik?

Ik ben Marije, moeder van 3 prachtige kinderen. Yoga is in mijn leven gekomen omdat ik rust zocht in de drukte van het gezin en werk. Het wekelijkse uurtje heb ik steeds verder uitgebouwd en uiteindelijk ben ik me verder gaan verdiepen en heb ik in 2014/2015 een hatha yoga opleiding gedaan. Enthousiast als ik was ben ik gelijk les gaan geven en heb ik mijn ervaring als docent steeds verder uitgebreid met ashtanga vinyasa- en yin opleidingen. Daarnaast veel workshops gedaan zoals aerial, zwangerschapsyoga en yoga nidra. In de yoga ben je nooit uitgeleerd!

Nu geef ik wekelijks een aantal vaste lessen op twee yogascholen in de buurt en ben ik vaste inval voor Gracia, met name op de zaterdag kun je mij regelmatig tegenkomen. Naast mijn werk als lactatiekundige, mijn gezin en andere bezigheden een perfecte combinatie.

Yoga is voor mij ontspanning door inspanning. Yoga is krachtig en rustgevend tegelijk. Yoga geeft je ruimte om stil te staan, te stoppen met jagen en stressen, in het moment zelf te zijn. Yoga maakt je bewust van je lichaam, de focus op je ademhaling brengt je geest tot rust. Al deze elementen geef ik graag door aan anderen. Ik houd van de dynamische vinyasa lessen maar ook van rustigere slow flowlessen. Tijdens de lessen begeleid ik verbaal maar ook hands-on, samen zoekend naar ruimte. Kom de kracht en rust ervaren!