YOGALESSEN

Lekker in je vel met yoga!

Yoga maakt je vrolijk, fit en vrij van stress.

Yoga is voor iedereen. Het regelmatig beoefenen van yoga brengt grote veranderingen in lichaam en geest. Je ontspant beter en bent meer in balans. Dit zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit. Je voelt je energiek en hebt zin in het leven. Dat is waar je met yoga aan werkt.

Yoga is meer dan alleen een bewegingsvorm. Door de oefeningen met aandacht te doen, groeit het bewustzijn en daarmee de verbinding tussen lichaam en geest. Om dit te weten, moet je het ervaren!

Na vele jaren relatief grote groepen les gegeven te hebben, heb ik enige tijd geleden ervoor gekozen om mij te focussen op privé lessen yoga en yogatherapie. Ik geloof heilig in de kracht van persoonlijke aandacht en persoonlijke begeleiding. De groei in kracht, balans en flexibiliteit bij het regelmatig volgen van privé lessen is ontzettend groot.

Small Group Yoga

Maar ik realiseer mij ook dat het niet voor iedereen financieel haalbaar is om (op regelmatige basis) privé lessen te volgen.
Daarom bied ik vanaf heden ook small group yogalessen aan, dit zijn kleine semi-privé groepslessen in een intieme setting met maximaal 4 personen.
Door de groepsgrootte te beperken is er veel meer tijd en ruimte voor persoonlijke begeleiding dan bij grote groepslessen.
Kleine groepen kenmerken zich vooral door gerichter bewegen en snel groeien.

Hiernaast blijven de privé lessen en yogatherapie sessie een belangrijke focus. Lees hier verder over privé lessen, private duo lessen (privé les voor 2) en yogatherapie.

Benieuwd? Lees en kijk verder, of kom langs voor een (proef)les. Kom zelf ervaren wat yoga voor jou kan betekenen.

Awesome Yoga! Dé plek in hartje Leidsche Rijn waar je even een moment van rust mag nemen en helemaal tot jezelf kunt komen.