YOGA

Lekker in je vel met yoga!

Yoga maakt je vrolijk, fit en vrij van stress.

Yoga is voor iedereen. Het regelmatig beoefenen van yoga brengt grote veranderingen in lichaam en geest. Je ontspant beter en bent meer in balans. Dit zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit. Je voelt je energiek en hebt zin in het leven. Dat is waar je met yoga aan werkt.

Yoga is meer dan alleen een bewegingsvorm. Door de oefeningen met aandacht te doen, groeit het bewustzijn en daarmee de verbinding tussen lichaam en geest. Om dit te weten, moet je het ervaren!

Met yoga (her)ontdek je je eigen lichaam

Door yoga leer je je lichaam opnieuw te ontdekken. Door houdingen bewust uit te voeren, kun je contact maken met alle onderdelen van je lichaam. Je komt wellicht bij spieren die overbelast of misschien juist onderontwikkeld zijn, bijvoorbeeld door het werk dat we doen, door een verkeerde houding of om welke andere reden dan ook.

Yoga heeft ook een positieve invloed op onze organen. Het bevordert de doorbloeding, helpt om afvalstoffen vrij te maken en af te voeren, en helpt daarmee vele inwendige processen te ondersteunen. Je lichaam wordt sterker, flexibeler en soepel!

Met yoga (her)ontdek je je innerlijke kracht

De beoefening van yoga heeft naast het fysieke lichaam, ook invloed op hoe je jezelf ziet en hoe je tegen het leven aankijkt. Doordat je je lichaam beter leert kennen,  leer je ook jezelf beter kennen. Je ziet wie je werkelijk bent. Je ontdekt je eigen grenzen en leert ze te accepteren en te bewaken, hierdoor kun je nieuwe uitdagingen aangaan en het beste uit jezelf halen. Je zelfvertrouwen groeit en je ervaart meer rust en balans in je leven. Je geest wordt sterker, flexibeler en soepel!

Hoe doen we dat?

Aan het begin van elke les is er een moment van rust en diepe ademhaling. Een moment om eerst bij onszelf te komen en een lange drukke dag met al haar uitdagingen en beslommeringen los te laten zodat we optimaal van de yogales kunnen genieten. Hierna volgt een serie yogahoudingen waarmee we verder gaan werken aan zowel fysieke als innerlijke kracht. Tenslotte sluiten we de les af met een eindontspanning. Aan het einde van de les is je lichaam ontspannen en je geest verkwikt.

Het belangrijkste is dat je yoga met tijd en aandacht voor jezelf doet. Yoga is een investering in jezelf.

Bij Awesome Yoga vind je een prettige en veilige omgeving voor yoga. Er wordt les gegeven in Slow Flow Yoga, Power Yoga, Vinyasa Flow Yoga en Healing Yoga. Verder kun je bij ons ook terecht voor yogatherapiesessies, privé yogalessen en individuele zwangerschapsyogalessen. Benieuwd? Lees en kijk verder, of kom langs voor een gratis proefles. Kom zelf ervaren wat yoga voor jou kan betekenen.

Awesome Yoga! Dé plek in hartje Leidsche Rijn waar je even een moment van rust mag nemen en helemaal tot jezelf kunt komen.