PRIVE YOGA

PRIVE YOGA

Prive yoga lessen zijn een prettige en veilige manier om te beginnen met yoga, of juist om je verder te ontwikkelen en te verdiepen in je eigen beoefening. Het kan natuurlijk ook zijn dat je geen tijd hebt voor een groepsles. Of liever les hebt waar en wanneer het jou uitkomt. Bij jou thuis, of misschien wel op je werk.

De individuele lessen zijn afgestemd op jouw wensen en behoeften. In een privé sessie is er alle ruimte om vragen te stellen, om stil te staan bij wat je voelt en ervaart, maar zullen ook gewoontes, patronen en karaktereigenschappen zichtbaar worden die mogelijk voor disbalans in je leven zorgen.

Tijdens een intakegesprek gaan we nader in op jouw specifieke vragen en verwachtingen. Wij kijken samen naar blessures, beperkingen, eet- en leefgewoontes, je lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Vandaar uit maken wij afspraken hoe, waar en wanneer wij verdergaan.

Tarieven (inclusief BTW):   
Privé yogales 60 minuten€ 60,005-rittenkaart*€ 280,00
Privé yogales 90 minuten€ 75,005-rittenkaart*€ 350,00
* bij vooruitbetaling en maximaal 6 maanden geldig
Het is natuurlijk ook goed mogelijk om privé lessen samen met je partner, kind of vrienden te doen. Of op een eigen locatie naar wens. Informeer naar de mogelijkheden en bijbehorende tarieven.