PRIVE YOGA

Privé yoga lessen zijn een prettige en veilige manier om te beginnen met yoga, of juist om je verder te ontwikkelen en te verdiepen in je eigen beoefening. Het kan natuurlijk ook zijn dat je geen tijd hebt voor een groepsles. Of liever les hebt waar en wanneer het jou uitkomt. Bij jou thuis, of misschien wel op je werk.

De individuele lessen zijn afgestemd op jouw wensen en behoeften. In een privé sessie is er ruimte om vragen te stellen, om stil te staan bij wat je voelt en ervaart, maar zullen ook gewoontes, patronen en karaktereigenschappen zichtbaar worden die mogelijk voor disbalans in je leven zorgen.

Tijdens een intakegesprek gaan we nader in op jouw specifieke vragen en verwachtingen. Wij kijken samen naar blessures, beperkingen, eet- en leefgewoontes, je lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Vandaar uit maken wij afspraken hoe, waar en wanneer wij verdergaan.

Tarieven (inclusief BTW):   
Privé yogales 45 minuten (1 persoon)€ 49,00
Privé yogales 60 minuten (1 persoon)€ 65,00
Privé yogales 75 minuten (1 persoon)€ 80,00

 

PRIVATE DUO YOGA

Het is ook heel goed mogelijk om privé yogalessen samen met een ander te doen. Wil je graag met je partner, zoon of dochter, een vriend(in) of gewoon met nog maar één andere persoon lessen volgen? Dat kan in een private duo yoga les. Eventueel ook op een eigen locatie naar wens. Informeer naar de mogelijkheden en tarieven.

 

LET OP!

Indien gekozen wordt voor privé-lessen op locatie bij de klant, zal eerst een offerte op maat aangeboden worden.
Lees vóór het maken van een eerste afspraak eerst het volledige document Kosten en Voorwaarden Privé-sessies.