LESROOSTER AWESOME YOGA TERWIJDE UTRECHT

LESROOSTER SMALL GROUP YOGALESSEN

Small Groups zijn groepslessen van maximaal 4 personen per les. De groepen zijn bewust klein zodat er genoeg aandacht is voor iedereen.
Alle niveau’s zijn van harte welkom. Als je interesse hebt om in een kleine groep deel te nemen, neem dan contact op voor de mogelijkheden en tarieven.

 

 

 

PRAKTISCH!
Neem je eigen yogamat mee! In verband met de richtlijnen van het RIVM zijn er geen reserve yogamatten beschikbaar. Als je dat wilt, kun je via ons advies inwinnen voor een goede yogamat en desgewenst kan ik deze voor je bestellen.

Aan- en Afmelden van lessen

  • meld je tijdig aan voor de yogales die je wilt volgen. Dit kan ook nog op de lesdag zelf;
  • meld je tijdig af voor de gereserveerde yogales, minstens 6 uur vóór aanvang van de gereserveerde les;
  • Afmelden kan bij Awesome Yoga zelf via app, sms, mail of telefoon. Hierbij is het tijdstip van binnenkomen van de desbetreffende afmelding leidend;
  • niet of te laat afmelden van gereserveerde yogalessen heeft consequenties en kost geld!!
  • Late-Cancel: is een afmelding minder dan 6 uur vóór aanvang van de gereserveerde les. De kosten voor de gereserveerde les worden volledig in rekening gebracht;
  • No Show: is het simpelweg wegblijven uit een gereserveerde les, zonder bericht. Ook hiervoor wordt de gereserveerde les in rekening gebracht.

VAKANTIEPERIODE

Sluitingsdagen worden tijdig gecommuniceerd.

Voor inhoudelijke informatie over de lessen en alle andere vragen, kun je contact met mij opnemen per email of telefonisch.
Op alle lessen van Awesome Yoga zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing